Laatste nieuws

Jubileumjaar 2019-2020

Badmintonclub Schoonhoven is dit jaar 50 jaar geworden en daarom vieren wij ons jubileumjaar. 

 

In ons jubileumjaar hebben wij heel veel evevementen gepland staan. Hieronder zie je een lijst met al onze evenementen. Ga je erheen? Meld je dan snel aan bij het evenement op onze facebook pagina.

BCS op tv bij 'De Waard aan tafel'

Op 15 mei 2018 waren Nick Finkensieper, Roos de Laet, Dirk Uilenberg en Wouter Wesselius te gast in het RTV Krimpenwaard-programma De Waard Aan Tafel om te vertellen over onze vereniging. Heb je het gemist of wil je het nog een keer zien? Klik dan op onderstaande video. Het item over BCS begint vanaf 47.47.

Smash@BCS

Op zaterdag 9 november 2019 vindt de  vierde editie van Smash@BCS plaats. De inschrijvingen zijn reeds gesloten, maar je kan altijd langskomen voor een drankje!

De NieuwsSmash is de nieuwsbrief van onze vereniging, die uitkomt wanneer dat nodig is. Er is in elk geval geen vast patroon. In de NieuwsSmash staan berichten die de leden niet altijd via de website kunnen bereiken. Deze berichten zijn veelal door leden zelf ingestuurd.

 

Heb je zelf een onderwerp dat je in de NieuwsSmash geplaatst ziet worden? Schroom niet en mail je bericht naar info@badmintonclubschoonhoven.nl. Vermeld wel in je e-mailbericht dat het om een bericht voor de nieuwsbrief gaat.

 

NieuwsSmash archief:

2017:

2016:

2015:

2014:

2013: